Krokodillens gule øjne

– forfatteren til skildpaddens langsomme vals

  • Denne roman foregår i Paris, og alligevel møder man krokodiller. 
  • Romanen handler om mennesker  og kvinder.
  • Dem vi er, dem vi ønsker at være, dem vi aldrig kommer til at blive, og dem vi måske en gang kan blive. 
  • Romanen er historien om en løgn.

Men også en historie om kærlighed, venskab, svigt, penge, drømme, og den er fuld af latter og tårer.

Den handler slet og ret om livet. ”En virkelig underholdende roman… Og eftersom tårerne i romanen er krokodilletårer, le med dem”.

Med let ironi og glitrende dialoger behandler Pancols roman hverdagen og dens mange problemer, de følelsesmæssige kriser og håbet om evig kærlighed.

Denne roman handler om søstrene Iris og Joséphine, om deres problematiske forhold til hinanden og de mennesker, som omgiver dem.   Venner og familie og fransk middelklasse med kunstneriske og akademiske ambitioner.

Denne roman favner bredt i persongalleri med gode personskildringer af folk i alle aldre beskrevet med stor humor i et kreativt sprog.

Varekategorier: ,

Om forfatteren Katherine Pancol

Katherine Pancol er for tiden Frankrigs bedst sælgende kvindelige forfatter. Hun er født i Casablanca, Marokko, men flyttede til Paris, da hun var fem år. Som voksen har hun boet mere end ti år i New York. Hun har en baggrund som lærer og journalist og har skrevet flere bøger, før hun fik sit store gennembrud med Krokodillens gule øjne. Også hendes to næste bøger, Skildpaddens langsomme vals og Egernene i Central Park er triste om mandagen (på dansk i 2015), kan vise lige så imponerende salgstal. Pancol har modtaget mange flotte priser for sine bøger, som er oversat til mange sprog.

Andre bøger af forfatteren