Tilbage til Mandalay

Forfatteren til ET SPOR AF SAFRAN

  • Mystik og romantik under eksotiske himmelstrøg
  •  En familiehemmelighed bringer os fra det kølige, regnvåde England til det sansemættede, fugtigvarme Burma
  •  En familiehemmelighed, som fra fortiden trækker tråde til nutiden og får stor betydning for de næste generationer

Der var engang en mand, der elskede en kvinde. Og hun elskede ham.

Men deres kærlighed var umulig, for han havde givet et løfte til en anden …

Eva Gatsby har ofte undret mig over sin bedstefar Lawrences fortid og præcis hvad, der skete med ham i Burma under 2. verdenskrig. Det er først, da Evas job som antikvitetshandler pludselig kræver en tur til Mandalay, at Lawrence endelig bryder sin tavshed og beder hende returnere en gammel og meget værdifuld genstand til dens retmæssige ejer.

Da Eva ankommer til Burma, viser hendes mission sig snart faretruende kompliceret, og hun bevogter skatten, som hun har med sig.

Den bliver centrum for en skandale, som, hvis den kommer frem, vil have vidtrækkende konsekvenser. Eva beslutter sig for at finde sandheden om sin bedstefars fortid, sin egen families oprindelse og ikke mindst den genstand, hun har bragt med sig – det gådefulde symbol på Burmas fortidige storhed og rigdom.

Varekategorier: ,

Om forfatteren Rosanne Ley

Rosanna Ley har i over 20 år afholdt skrivekurser, som vejleder i kreativ skrivning og har været mentor og vurderet nye forfatteres arbejde. Derudover har hun selv skrevet talrige artikler, noveller og 12 romaner, både under eget navn og pseudonym, udgivet i en lang række europæiske lande. Rosanna Leys bøger er inspireret af forskellige kulturer og landskaber og har stærke kvindelige stemmer iblandet en intens understrøm af mystik og romantik.

Andre bøger af forfatteren