Vand til elefanterne

 Romanen bag filmen med de kendte skuespillere: Robert Pattinson, Reese Witherspoon m.fl. Jacob Udgivet i over 2.000.000 eksemplarer i 38 lande

  • Stærk bevægende roman om kærlighed, tillid og had.
  • Barsk roaman om livet i 30’erne

 

Jankowski taler sjældent om dem, men minderne lever stadig i hans nu nogle-og-90-årige krop.

Minderne om ham selv, der som ung mand mere eller mindre tilfældigt blev del af Benzini-brødrenes fabelagtige cirkusshow.

For Jacob var cirkusset både hans redning og forbandelse. Som forældreløs og ludfattig havde hans liv intet mål før, så han var, som alle andre i begyndelsen af den store depression i 1930´ernes USA, lykkelig over i det hele taget at få et job i dette tredjerangs cirkus.

Marlena, cirkussets primadonna, var i truppen, fordi hun blev forelsket i den forkerte mand, den stilige dyretæmmer, August, med det grumme sind. Og elefanten Rosie var der som den nye, store attraktion, som skulle redde cirkusset. Men hverken Rosie, Marlena eller Jacob kunne dresseres og passes ind.

Det bånd, som blev knyttet mellem denne umage trio bestod af kærlighed og tillid – og det blev til sidst deres eneste håb om overlevelse.

Varenummer (SKU): 9788771160802 Varekategorier: ,

Om forfatteren Sara Gruen

Sara Gruen blev en litterær superstjerne med Vand til elefanterne, som er udgivet i 40 lande og nu er blevet filmatiseret med Reese Witherspoon og Robert Pattinson i hovedrollerne. Vand til elefanterne har fået en række priser og blev blandt andet kåret til årets bog i 2007 af Booksense, som er en sammenslutning af uafhængige amerikanske boghandlere. Abehuset er en underholdende roman, der samtidig giver et sjældent indblik i dyreverdenen. På samme måde som i Vand til elefanterne fortæller Sara Gruen en tankevækkende historie om et rørende forhold mellem mennesker og dyr.Hun har også skrevet romanerne Riding Lessons og Flying Changes. Sara Gruen bor i Illinois med sin mand, tre børn og et menageri af katte, hunde, geder og heste.

Andre bøger af forfatteren