Ved floden Piedra satte jeg mig og græd

  • Paulo Coelhos bøger topper gang på gang bestsellerlisterne verden over og inspirerer millioner af læsere, der søger egne veje og nye måder at forstå verden på.

Pilar lever et målrettet liv med studier, indtil hun møder sin ungdoms elskede og de må finde ud af at kombinere kærligheden og hans specielle præstegerning.           

En magisk historie af Paulo Coelho om to unge elskende og deres kamp for at finde kærligheden og livets mening

Hun er en moderne ung kvinde, som livet har lært at kontrollere sine følelser og se rationelt på tilværelsen. Han er en mand, der, for at undgå sine indre konflikter, lever for sin religion og er blevet en karismatisk åndelig leder.

Som børn var de uadskillelige, men da de blev teenagere, skiltes deres veje. Elleve år senere mødes de igen, og sammen begiver de sig ud på en rejse gennem de franske Pyrenæers storslåede landskab, hvor de slår sig ned ved floden Piedra og forsøger at finde ind til hinanden igen.

De kæmper mod deres egne fordomme og angst, men undervejs opdager de hjertets og sjælens hemmeligheder – og til sidst også deres dybe kærlighed til hinanden.

Ved floden Piedra satte jeg mig og græd hænger til dels sammen med Veronika beslutter at dø og Djævelen og frøken Prym, da denne historie også handler om, i hvilket omfang en ung kvindes liv kan ændres på kun syv dage.

»Ved floden Piedra satte jeg mig og græd er lige så fantastisk som Alkymisten! I hans bøger kan alle identificere sig med hans hovedpersoner, der ikke er superhelte, men snarere mænd og kvinder som forsøger at forstå deres fortid og finde deres egen sandhed.«- Gala, Frankrig

Paulo Coelhos (f. 1947) bøger er netop solgt i mere 100 millioner eksemplarer.

Paulo Coelhos bøger topper gang på gang bestsellerlisterne verden over og inspirerer millioner af læsere, der søger egne veje og nye måder at forstå verden på.

Pilar lever et målrettet liv med studier, indtil hun møder sin ungdoms elskede og de må finde ud af at kombinere kærligheden og hans specielle præstegerning.

I kærligheden finder der ingen regler. Hjertet bestemmer, og det er, hvad det vil, som betyder noget.” –Paulo Coelho

Varenummer (SKU): 9788771160659 Varekategorier: ,

Om forfatteren Paulo Coelho

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Andre bøger af forfatteren