Brudekjole mode 2023

Året lakker mod enden, og det samme gør årets brudekjole kollektioner fra de forskellige modehuse. Vi ser typisk et skifte når året går mod vinterhalvåret, i brudekjolebutikkerne. Årets kollektion kommer gerne på tilbud, og der reklameres i stor stil for næste års nye kollektion. Vi ved alle at det kan være en bekostelig omgang at købe sig en brudekjole, men her kan der være penge at spare når der skal ryddes på lageret får årets kollektion som udgår.

 

Brudekjoler fra Europa

Der er flere store aktører brudekjolebranchen i Europa. Fra dem der producerer de flotte kjoler, til de små butikker som forhandler brudekjolerne. Det er sådan at en brudekjole butik i Danmark typisk har et tæt og godt samarbejde med en eller flere at brudekjole producenterne. Og for at mindske leveringstiden på kjolerne vælger man typisk en producent der ligger forholdsvist tæt på. Der er en del store producenter i Europa som leverer kjoler til Danmark.

 Det er dog stadigvæk en rigtig god ide at være ude i god tid, når der skal købes kjole. De fleste brudekjolebutikker i Danmark anbefaler at der bestilles en tid til prøvning, 6-9 måneder inden festen skal afholdes. Simpelthen fordi leveringstiden på en ny kjole kan variere. Og så skal den jo også tilrettes når den så ankommer til butikken. Og det tager alt sammen tid, som godt kan gøre bruden nervøs med alt den planlægning der skal til at holde et bryllup.

 

Danske kjole producenter

I Danmark har vi ikke rigtig nogen brudekjole producenter. Det er lidt med brudekjoler som det er med alt andet tøj på markedet, at det bliver produceret lidt billigere udenfor Danmark, og så kan prisen holdes lidt nede mod kunden. Det sker dog at enkelte butikker tilbyder at sy brudekjolen fra bunden, men så er det også til en helt anden pris end dem der hænger klar på bøjler i butikken. 

En specielt syet brudekjole kan også tage længere tid. Men der er til gengæld stor mulighed for at danne sit eget udtryk i kjolen, og få den lige som man gerne vil have den. Det kræver så man kommer til en god skrædder som har noget god erfaring med at sy brudekjoler, og det er der ikke specielt mange der har, da de typisk bliver købt fra en udenlandsk producent.

 

Almindelig pænt tøj

Der er selvfølgelig ingen der bestemmer at du absolut skal have en brudekjole på til din store dag, og hvis det er en stille intim vielse med kun de allernærmeste, og brudekjolen ikke er et ønske. Så kan det være et rigtig godt alternativ med en flot kjole fra årets festkjole kollektioner som passer til dagen. Det vigtigste er at den gør dig tilpas, og at dagen bliver god.

Indlæg oprettet 168

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen