Derfor er zoneterapi vigtigt

Zoneterapi er en påvirkning af kroppen, gennem tryk på reflekszoner på og under dine fødder. Zoneterapi påvirker væv og organer i hele kroppen. Der opnås stabilitet og balance. Din egen krop aktiveres til at hjælpe sig selv. Derfor er zoneterapi meget vigtig. Zoneterapi helbreder ikke, men afhjælper smerte og andre gener, samtidig med at kroppen genfinder sin balance.

Alt dette kan zoneterapi hjælpe med

  • Angst er ofte en lidelse som i større eller mindre grad, sidder i selve kroppen. Kroppen kan så at sig fastholde angsten. Zoneterapi kan hjælpe dig med at lade kroppen slippe sit tag i angsten. Derved kan du endelig komme i gang med at få jaget angsten helt væk.
  • Hovedpine og migræne er ofte lidelser der direkte er forårsaget af ubalance i din krop. Zoneterapi kan hjælpe din krop tilbage til balancen og derved afhjælpe hovedpine og migræne.
  • Søvnproblemer kan have mange årsager. Sørger du i forvejen for at spise sundt, få lidt motion hver dag og passe dine sengetider, så handler det nok om noget andet. Gør du alt det rigtige er årsagen højst sandsynligt en ubalance i din krop. Zoneterapi genskaber din krops balance og hjælper dig med dine søvnproblemer.
  • Stress har også mange årsager. Stress kan ikke afhjælpes uden at du også omlægger dele af dit liv. Du ved sikkert godt hvor filmen knækker. Når du har gjort det du selv kan gøre og stressen alligevel holder fast i dig, så er det fordi den har sat sig i kroppen. Zoneterapi kan jage stress på flugt og give din krop balancen tilbage.
  • Smerter i kroppen, i muskler eller led, kan lindres ved zoneterapi.
  • Menstruationssmerter er forskellige fra kvinde til kvinde. Er du en af dem der oplever de rigtig slemme smerter, så kan zoneterapi hjælpe dig. Når kroppen er i smerte, så modarbejder den sig selv. i stedet for at slappe af, så kramper den sammen og holder fast i smerten. Zoneterapi hjælper din krop med at slippe taget i smerten og at genfinde balancen.

Ovenstående er kun et lille udpluk af alt det som zoneterapi kan hjælpe dig med. Der findes mange andre gener og lidelser, som har direkte rod i kroppens ubalance.

Jævnlig zoneterapi hjælper dig med at have balance i krop og sind

Zoneterapi med jævne mellemrum, kan hjælpe dig med at have balance i både din krop og i dit sind, hele livet igennem.

Indlæg oprettet 176

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen