Hvad er en markedsparasol?

Hvad er en markedsparasol? Det er egentlig bare navnet på en ganske almindelig parasol – altså en parasol, der IKKE er en hængeparasol. En markedsparasol har parasol stangen i midten – ligesom en drink parasol. Markedsparasoller er ideelle til at give et ekstra stykke skygge på en varm sommerdag. De er også perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære på en markedsplads eller et torv – hvilket er dér, de har fået deres navn fra.

Markedsparasoller i forskellige designs

Markedsparasoller findes i mange forskellige designs og størrelser. De kan have et forskelligt antal arme til at holde parasol dugen oppe, de kan være runde eller firkantede, og de kan have forskellige metoder til at slå parasollen op og ned. Nogle markedsparasoller har et håndsving, mens andre har et snoretræk til at slå parasollen op. En parasoldug er ofte lavet af polyester eller bomuld, og selve parasol stangen kan være lavet af træ eller metal.

Hvorfor hedder det en markedsparasol?

Det er den type parasol, man ofte ser på markeder og i haver. Det hedder en markedsparasol, fordi denne type parasol er let at flytte rundt efter behov, og derfor egner den sig glimrende til markedspladsen. Men markedsparasollen egner sig også perfekt til haven, terrassen og altanen – ja selv stranden og drinken!

Markedsparasoller i alle størrelser til alle behov

Markedsparasoller findes i mange forskellige størrelser – alt efter hvor meget plads, der er til rådighed. De mindste markedsparasoller er ofte omkring to meter i diameter – mens de største kan være helt op til seks meter i diameter (hvis man vel at mærke ser bort fra drink parasoller, der typisk har en diameter omkring 10 cm). Så uanset om du er på udkig efter en lille parasol eller en stor markedsparasol til at dække et større område, så er der helt sikkert noget for dig.

Indlæg oprettet 176

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen