Kunstige stearinlys bliver mere populære: 4 gode grunde

Det er ikke kun miljøet, der tager skade, når man tænder et stearinlys. Forbruget af disse lys har også en klar negativ effekt på vores helbred. Dette er en af grundene til, at kunstige stearinlys bliver mere og mere populære. I denne artikel vil vi give 4 gode grunde til, hvorfor du bør skifte dine stearinlys ud med kunstige lys.

Hvorfor stiger kunstige stearinlys i popularitet?

Kunstige stearinlys bliver mere og mere populære. Lige da LED-lysene kom på markedet, var det ret tydeligt, at det var en batteridrevet diode, men i dag ser de kunstige stearinlys utroligt realistiske ud. Der er mange gode grunde til, at de kunstige lys er ved at overhale det traditionelle stearinlys i popularitet.

  1. Ingen brandfare
  2. Lang holdbarhed
  3. Upåvirket af vind
  4. Sundere at bruge

Alle fordelene – ingen af ulemperne

For det første eliminerer kunstige lys brandfaren, da de ikke brænder. Men de giver stadig den samme hyggelige belysning som et rigtigt stearinlys. Dernæst holder kunstige lys evigt, så man ikke behøver bekymre sig om, om de brænder ned. Det betyder, at LED stearinlys er en engangsinvestering.

De kan heller ikke blive påvirket af vind eller blæse ud, så de kan bedre stå udenfor eller i en vindueskarm, hvor almindelige stearinlys ville blafre og ose eller gå ud. Sidst, men ikke mindst, har stearinlys en negativ effekt på helbredet og indeklimaet. Når man tænder et almindeligt stearinlys, udleder det skadelige røg, sod og partikler, i modsætning til kunstige lys, der ikke udsender nogen former for skadelig røg eller sod. Kunstige lys er derfor meget bedre for os, og især for dem med astma eller allergi.

Derfor er kunstige stearinlys det klare valg

Det er klart, at kunstige stearinlys har mange fordele frem for almindelige stearinlys. De er ikke kun sundere, men også mere holdbare og sikre at bruge. Hvis du leder efter hyggebelysning til dit hjem, bør du overveje kunstige lys!

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen