De bedste kjolemærker til kvinder i store størrelser

Er du på jagt efter den allerbedste kjole, men er i tvivl om hvad du skal vælge? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da den bedste kjole til en kvinde vil variere afhængigt af hendes kropstype og størrelse. Der er dog nogle generelle tips, der kan hjælpe store kvinder med at finde den perfekte kjole til deres begivenhed.

For det første er det vigtigt at finde en kjole, der sidder godt i hofter og talje. Det betyder, at kjolen ikke må være for stram eller for løs.

Derudover er det vigtigt at du er opmærksom på din kropsform. På den måde kan du sikre at du får fremhævet de smukkeste dele, og nedtonet områder der ikke er flatterende for dit look. Det kan for eksempel være hvis du vil skjule din mave, men fremhæve din barm. Ligesom makeup kan hjælpe med at fremhæve og skjule, kan den rette kjole også udrette mirakler.

Når det er sagt, så er det dog også meget vigtigt, at du har det godt med sig selv, som du ser ud. Alle kvinder er smukke, som de er.

Find den rette kjole

Dametøjsbutikken Mapeo har fokus på storpige tøj og kjoler i store størrelser. Udvalget er ikke nødvendigvis det største. Både fordi det er en forholdsvis ny butik, men lige så meget fordi fokus er på at gøre det nemt for dig at finde det rette tøj og ikke mindst de rette kjoler.

Missionen hos Mapeo er at hjælpe med at finde det rette tøj, som gør at du kan føle dig endnu mere smuk. Siden Mapeo startede i 2016, har de gjort deres bedste for at finde de bedste mærker – og de bedste styles fra de enkelte mærker. Heldigvis er der sket meget siden da: Der er kommet mange nye mærker til, og der er kommet mere fokus på eksempelvis kjoler i store størrelser. Mapeo stopper dog ikke kampen der, men forsøger hver dag at sikre de bedste produkter til dig.

Så snart man kommer over størrelse 42, kan det for kvinder være en udfordring at finde tøj, der passer. Mange store kvinder oplever, at traditionelle kjolestørrelser og -mærker ikke passer godt, og at de skal gå en størrelse eller to op for at finde tøj, der passer. Når det så sker, så er pasformen dog ikke altid fulgt med, og derfor sidder det nyindkøbte tøj ikke ordentligt.

Der er et par store tøjbutikker, der specialiserer sig i tøj til større kvinder, men disse butikker er ofte dyre. Der er også online forhandlere, der sælger tøj i store størrelser, men disse butikker har en tendens til at have dyrere priser end traditionelle tøjbutikker. Sådan er det heldigvis ikke hos Mapeo, som er værd at besøge for at friske garderoben op.

Indlæg oprettet 171

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen