De bedste steder at handle med kryptovaluta efter min mening

Hvis du har fulgt med i min blog, så ved du måske allerede, at jeg godt kan lide at investere mine penge for at få dem til at vokse. Først startede jeg ud med aktier, men så udviklede det sig hurtigt til kryptovalutaer. Det er dog vigtigt at påpege, at jeg investerer i kryptovalutaer, fordi jeg er risikovillig og kan tåle at tabe min kapital. Hvis du ikke kan det, så er denne form for investering ikke noget for dig, og jeg anbefaler ikke noget specifikt i denne artikel.

 

Coinbase

Som mange andre så startede jeg ud med at oprette en konto på Coinbase, fordi det var nemmest og hurtigst på det tidspunkt. Hvis man aldrig har købt kryptovaluta før, og man har en ven med Coinbase, så få denne ven til at invitere dig, så modtager I begge en bonus. Platformen er meget nem at handle på, og de bekræfter din konto meget hurtigt efter du opretter dig. Jeg er dog ikke helt tilfreds med gebyrerne, hvis man betaler med kreditkort. Der kom jeg til at betale omkring 4%. Det er egentlig fint nok, men hvis man skal købe meget, så løber det hurtigt op.

 

Binance

Efter jeg havde købt min første bitcoin på Coinbase, så flyttede jeg den over til Binance, fordi jeg havde hørt, at det var meget billigere at handle frem og tilbage derinde. Det er specielt billigt, hvis man køber deres BNB coin, som er deres egen kryptovaluta. Man kan bruge den til at betale for handelsgebyrer, og så får man rabat. Er du interesseret i at anvende BNB, så kan du tjekke BNB kurs her.

En af de andre store fordele ved at anvende Binance er selvfølgelig, at der er mulighed for både at anvende deres simple platform eller skifte til den avancerede platform. Den avancerede kan være svær at forstå, men der er mange gode guides på YouTube. Der findes også hjemmesider, hvor man kan finde en guide til Binance på dansk.

 

Decentraliserede børser

Som et meget godt alternativ til de centraliserede børser, så kan jeg også lige nævne de decentraliserede børser. Disse er meget gode, hvis du ønsker at købe en token, der ikke handles på de centraliserede børser. Det fungerer på den måde, at du interagerer med en smart contract på Ethereum blockchainen. Der er ingen, der bestemmer hvad der kan handles på den pågældende børs. Har du derfor tidligere haft en kryptovaluta stående på en centraliseret exchanges, hvor de har “delisted” denne valuta, så kan du stadigvæk sælge den på en decentraliseret børs.

Jeg vil dog også lige nævne, at det kræver mere teknisk viden at anvende disse børser. Jeg vil også anbefale, at du har en Ledger eller lignende (hardware wallet).

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen