Jeg fortæller hvordan jeg fik Danmarks billigste erhvervskonto

Hvis du ligesom jeg har en virksomhed, så ved du nok også, at du skal have en erhvervskonto som NemKonto. Dette skal du, fordi det offentlige skal være i stand til at sende dig penge. Det fungerer egentlig på samme måde, som når din arbejdsgiver anvender dit CPR-nummer til at sende din løn til din personlige NemKonto. For mig har det store problem med at finde en erhvervskonto været, at det bare er hamrende dyrt i oprettelse.

Det er ikke unormalt, at man kommer til at betale flere tusind kroner bare i oprettelse. Herefter skal man så også betale månedlige gebyrer for at have kontoen. Søger man lidt rundt online, så finder man hurtigt ud af, at det sagtens kan koste flere hundrede kroner om måneden. Regner vi det hele sammen, så kan man altså hurtigt konkludere, at det bliver meget dyrt for små virksomheder.

Af ovenstående grunde begyndte jeg at lede efter Danmarks billigste erhvervskonto. Jeg har dog fundet ud af, at det ikke er et nemt spørgsmål at svare på, da det kommer an på mange forskellige ting. Jeg vil dog forsøge alligevel, da mange nok ønsker at høre om mine erfaringer.

 

Disse muligheder undersøgte jeg

Da jeg gik i gang, så fik jeg hurtigt øje på Lunar, hvor jeg kunne få gratis oprettelse. Jeg skulle dog forudbetale for et helt år, og man skal tanke deres kort op. Det er en lidt mærkelig måde at gøre det på, men det var i hvert fald den billigste og mest overskuelige mulighed for mig og min virksomhed. Herefter læste jeg så om, at man kunne få en meget billig konto hos Nykredit, hvis man havde regnskabsprogrammet Dinero. Inden jeg nåede at oprette en gratis konto derinde, så stoppede Dinero deres samarbejde med Nykredit. Det var ellers en god løsning, hvor jeg kunne få oprettelsen til 1000 kroner og et billigt abonnement, hvis jeg også havde deres regnskabsprogram.

Jeg fulgte også en anbefaling, jeg fandt på en dansk hjemmeside. De skriver, at man skal prøve at kontakte sin egen bank for at få et godt tilbud. Dette prøvede jeg. Det virkede egentlig, men det var ikke den billigste mulighed, og derfor tog jeg ikke imod tilbuddet.

Egentlig ville jeg have en dansk erhvervskonto, men da jeg fandt ud af, at det er muligt at tilknytte en udenlandsk erhvervskonto som NemKonto, så begyndte jeg at søge i udlandet. Det viste sig at være en meget god idé, da det faktisk er muligt at få en gratis erhvervskonto i udlandet, hvis man opretter sig det rigtige sted. Personligt havde jeg allerede en Revolut-konto, som jeg er meget tilfreds med. Derfor valgte jeg at prøve at oprette en gratis Revolut erhvervskonto, og det gik egentlig meget godt. Jeg sparede et par tusind ved at gøre det, og du kan gøre det samme.

Indlæg oprettet 168

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen