Deodorant uden aluminium var min redning

Hjemmelavet naturlig deodorant?

Når jeg hver dag står foran spejlet og tager deodorant på, er jeg altid meget opmærksom på, hvad jeg kommer under armene og direkte på min følsomme hud. Jeg har længe lidt af forskellige hudallergier og parfumeallergi, og der er ikke noget værre end hvis jeg slår ud på grund af en nyerhvervet deodorant, der jo egentlig burde hjælpe mig, især hvis jeg står og skal ud af døren!

 

Jeg har længe kæmpet med at finde den helt perfekte deodorant, der både gerne måtte være uden aluminium og alle mulige mærkelige stoffer samt være vegansk. Selvom jeg i en periode forsøgte mig med selv at lave en naturlig deodorant uden kemi af natron og andre ting, jeg fandt i mine køkkenskabe, måtte jeg altså indse, at det ikke havde samme effekt som en traditionel deostick i butikkerne, og jeg endte hurtigt med at lugte allerede efter få timer. Jeg undersøgte derfor alternative naturlige deodoranter, og faldt over en helt fantastisk deodorant uden aluminium, der både dufter dejligt og opfylder alle mine mange krav!

Antiperspirant uden aluminium? Tjek!

Problemet med mine hjemmelavede deodoranter var, at de simpelthen ikke fungerede som en antiperspirant, der jo er lavet for at hæmme svedproduktionen og derved får dig til både at svede mindre og dufte bedre. Selvom jeg måske duftede dejligt af lavendel eller hvad end jeg havde kommet i, for at få den til at dufte godt, ville jeg stadig svede meget, og derved kom den nye sved altså til at lugte. Det er slut nu med en fantastisk deodorant uden aluminium, der endda fungerer som en antiperspirant, da naturlig ler, der ofte er at finde i disse produkter, kan gå ind og tilstoppe svedkirtlerne på samme måde som en normal antiperspirant og derved erstatte aluminiums egenskaber. Du kan derfor både undgå at smøre skadende stoffer på din krop, mens du forbliver tør og velduftende dagen lang!

Vegansk deodorant? Virkelig?

En af de helt store plusser for mig er dog, at de fleste bæredygtige deodoranter uden aluminium også er helt veganske! Dette betyder, at produktet ikke indeholder nogle animalske produkter som for eksempel mejeri eller bivoks, der bliver brugt i nogle faste deosticks. Produktet er heller ikke testet på dyr, så du kan derfor støtte virksomheden og bruge produktet med god samvittighed. Selv hvis man ikke er veganer, er det altså meget rart at vide, at man har gjort noget godt for både sig selv og de andre væsener, man deler planeten med. Det er en deodorant uden kemi naturligvis også med til at hjælpe på, da du herved undgår at udskille endnu flere farlige stoffer og kemikalier i naturen, hvilket hjælper gevaldigt på miljøet! Planter, bier og andre insekter vil takke dig!

 

Indlæg oprettet 184

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen