Gode tips til en minimalistisk indretning

Der er flere forskellige måder man kan indrette sin bolig på og her er specielt den minimalistiske boligindretning blevet meget populær. Måden den minimalistiske boligindretning skiller sig ud på er med de helt klare linjer, neutrale farver og enkelthed. Du har måske hørt om konceptet ”less is more” og det er præcist dette koncept, som minimalisme bygger på. Kunsten med minimalisme er, at have en simpel indretning med kun meget få materielle ting. Det handler dog også om, at man samtidigt med det skal formå at gøre indretningen hyggelig. Her er nogle gode tips til når du går efter den minimalistiske indretning.

 

  1. Vær ikke bange for at smide nogle farver ind

 

Hvis du kører den fuldstændig gennemført minimalistiske stil, så kan det faktisk stadig være en god ide, at smide nogle pang farver ind midt i det hele. Det kan f.eks. være en flot Thy Plakat, som lige bryder lidt med de ellers meget neutrale farver. Du skal dog ikke overdrive med de farver du bruger.

 

  1. Møblerne skal være funktionelle

 

For at det overhovedet er muligt at skabe en minimalistisk indretning, så er det vigtigt at alle møblerne er funktionelle og har en funktion. Ellers er det simpelthen ikke muligt at skabe den helt minimalistiske indretning. Tænk derfor over hvert eneste møbel i din indretning og vurder om det overhovedet er nødvendigt. Hvis svaret er, at det ikke er nødvendigt, så kan det måske give god mening at fjerne det fra indretningen og dermed give plads til et møbel der er mere funktionelt eller bare at give plads til mere luft.

 

  1. Hav luft mellem dine møbler

 

Det fører os videre til det næste tip, som er at du skal have luft mellem dine møbler. Et tydeligt kendetegn ved minimalisme er, at man har meget gulvplads, som man ikke bruger. Det giver nemlig en masser luft og får derudover rum til at virke større. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at have god med afstand mellem dine møbler for at skabe denne luftige følelse.

 

  1. Brug tekstiler og planter

 

Når du har indrettet meget minimalistisk, så er der en fare for, at det kommer til at virke meget koldt og kedeligt. Det kan godt være, at det ser top moderne ud, men samtidigt også meget kedeligt. Den bedste måde, at sørge for at en minimalistisk indretning ikke bliver kold på er ved at bruge en masse planter og tekstiler i indretningen. Det kan f.eks. være i form af puder og tæpper, som man kan bruge til at skabe en masse varme og farver uden at det bryder med den minimalistiske indretning.

 

Indlæg oprettet 184

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen