Der findes ikke dårligt vejr

Vinteren kommer altid bag på mig. Lige pludselig vågner man op til en morgen med frost på vinduerne og lave grader. Man regner med det hurtigt går over, fordi man har vænnet sig til de varme sensommerdage. Man tager den tynde sommerjakke på, og skynder sig ud ad døren. En uge efter er man blevet syg.  Dette har næsten været det samme hver år for mig.

 

Men i år har jeg været på forkant. En sen aften sad jeg og ledte efter en smart løsning på dette problem.

 

Flyverdragten til de stilbevidste

Så faldt jeg over Global funks flyverdrager og blev forelsket med det samme. Flyverdragtens stilfylde og elegante udtryk fangede mig med det samme. De kan fås i mange forskellige farver. Så der er lidt til enhver smag. Jeg havde før set at mange kvinder, var begyndt at gå med flyverdragter igen, jeg klikkede en hjem, og nu forstår jeg hvorfor. Aldrig har noget været så behageligt.

 

Flyverdragten kan spændes ind i livet, hvilket er med til at fremhæve ens talje. Og giver dem et mere stilrent udtryk. I stedet for ens vinterjakke, der gør det hele lidt mere stort. De har lommer foran, lynlås og trykknapper, rib i både arme og ben og hætte. Alt dette er med til at holde på varmen.

 

Min personlige favorit

Jeg hader at fryse. Derfor tror jeg også, at jeg kommer til at leve i min nye flyverdragt.

Jeg er personligt rigtig glad for farven Dark Army. En farve man aldrig kan gå galt i byen med. Selv bruger jeg den både når jeg går en lang tur i skoven, sammen med et par vinterstøvler. Men også hvis jeg skal ud at handle, med et par sneakers til. Den er let at tilpasse forskellige aktiviteter. Den er dejlig nem at bevæge sig i. Så derfor slipper med for en masse besvær.

 

God kvalitet

Global funk er et dansk mærke, som blev skabt i 2003. Dengang forelskede jeg mig i deres gode kvalitet og rå udtryk med feminine detaljer. Global funk går meget op i af levere produkter til deres kunder i den bedste kvalitet. Og derfor kan man være sikker på af et produkt fra dem, kan holde i mange år. Mange kender dem sikkert fra deres mange forskellige jeans. Hvilket jeg også selv gjorde.

 

Først prøvede jeg nogle af deres populære jeans af. Efterfølgende prøvede jeg deres jakker af. Alle disse produkter har levet op til mine forventninger, og jeg bruger dem stadig den dag i dag. Derfor er jeg sikker på at deres flyverdragt vil blive en sikker vinder, og min følgesvend mange kolde vinterdage igennem.

 

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen