Plej din krop med naturlige olier

Det har alle dage været vigtigt at passe og pleje sin hud og inden for de sidste par har naturlige olier og diverse serummer vundet fremgang inden for skønhedsuniverset. Især de naturlige olier, såsom kokosolie, arganolie og mandelolie, er blevet populære. Det vigtige, når man vælger olie, er, at man ved, hvilken type olie, der passer bedst til sin krop og her tænker du måske: hvordan ved jeg lige det?

Kend din olietype

Ligesom man har haft øje for om man har olieret, normal eller tør hud, ved valg af dag- og natcreme, så er det vigtigt at vide, hvilken hudtype man har, når man skal vælge olie. Selvom olie er at finde i de fleste hudplejeprodukter, er ren olie blevet en del af den daglige plejerutine for rigtig mange, både når det gælder hår, krop og ansigtspleje.

Hver olie har sine egne egenskaber, så det er vigtigt at kende sit behov og hvilken plejende effekt man søger, inden man går ud og køber noget. Kokos- eller avocadoolie er eksempelvis ideelle, hvis man har meget tør hud mens arganolie er godt for dem, der har problemer med uren hud. Har man i stedet problemer med akne-ar eller anden sårheling, eller ønsker man blot en olievariant, der føles lettere på huden, er hybenkerneolie måske det man skal gå efter.

Naturlig cannabis olie

Et af de seneste skud på skammen inden for naturlige olier er cannabis olie. Naturlig cannabis olie har mange positive effekter på en lang række symptomer og sygdomme, så selvom man måske umiddelbart tænker på den grønne plante som et stof man kan ryge, så skal man ikke lade sig skræmme. Studier har nemlig vist at naturlig cannabis olie kan have en gavnlig effekt på diabetes, mindsker sandsynligheden for hjerte-kar-sygdomme, reducerer nikotinafhængig og listen vil ingen ende tage, eftersom studier hele tiden finder nye fordele ved brugen af naturlig cannabis olie.

Lækre hudplejeprodukter

Foruden ovenstående positive effekter, er der tillige lavet hudplejeprodukter, eksempelvis håndcreme og salve mod eksem, acne og psoriasis, der er baseret på hampkerneolier og cannbinoider, der stammer fra hamp planten. Disse er typisk tilsat naturlige ingredienser såsom kakaosmør, kokosolie, vanilje, rosmarin og bivoks, der ikke blot giver produkterne en sød duft, men ligeledes alle har plejende effekter. Så selvom man måske er vant til sin trofaste håndcreme gennem mange år, så kan der være fordele ved at prøve kræfter med nye produkter

 

Indlæg oprettet 176

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen