Drops garn forhandlere på Sjælland

Drops garn fra norge er super populært blandt de danske strikkeentusiaster.

Men der ikke særlige mange butikker som forhandler Drops længere.

 

Der er rigtig mange online garn butikker som forhandler med Drops garn til meget konkurrencedygtige priser, men der er ikke særlig mange der forhandler drops i de fysiske butikker. Men hvor kan du købe Drops garn på Sjælland?

 

Der er kommet flere og flere garn brand på markedet og ikke alle har formået at skabe et brand som Drops. Drops er i høj kvalitet til meget fornuftige priser.

 

På Sjælland kunne man finde mere end 15 forhandlere før hen, men i dag er der kun 1 tilbage og det er Yarno som ligger i udkanten af Roskilde.

Yarno startede som webshop i 2017 og har stille og rolig udvidet deres sortiment med DROPS garn. Her kan du både købe og få råd og vejledning til dit næste projekt.

i foråret 2020 åbnede de deres første butik / showroom, hvor du kan se deres udvalg og købe det. De forhandler blandt andet Drops garn som ingen andre butikker længere forhandler på sjælland.
Hvorfor købe Drops garn?

Drops er i høj kvalitet og der findes rigtig mange gratis strikkeopskrifter, og flere og flere nye opskrifter bliver tilføjet hver dag.

Drops garn er billigere end mange andre brands og fungere rigtig fint som et alternativ til dyre garn varianter.

Deres udvalg rækker fra bomuld til alpaca, hør til mohair. Du kan finde mere end 40 forskellige kvaliteter i Drops og mere end 500 forskellige farver.

Kort sagt kan du finde lige hvad du ønsker. Hos Yarno kan du købe de mest populære varianter som Drops Air, Brushed Alpaca Silk, Kid Silk, Drops Nepal og Lima. Det er alle sammen varianter som passer til tusindvis af strikkeopskrifter samt de bedste alternativer til Petiteknit og Knitting for Olive.

 

Hvis du gerne vil se og mærke Drops garn inden du køber det skal du altså en smut forbi Yarno.dk som i dag har garn butik på Ledrebrog alle 130J i Roskilde.

 

Hos Yarno kan du også købe Mayflower, samt Viking garn. De har også et stort udvalg af strikke tilbehør fra Knitpro, Chiaogoo og Drops.

Besøg Yarno.dk eller smut forbi deres butik i Roskilde

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen