Få forholdet tilbage på sporet

Er der lige for mange aftener, hvor I lægger jer på puden efter en dum diskussion? Synes du at kemien imellem jer ikke rigtig er, hvad den har været? Måske har en af jer været den anden utro, og der er følelser af svigt og sorg i jeres parforhold. Skænderier, svigt og sårbarhed er utrolig udfordrende at håndtere i et parforhold. Derfor kræver det nogen gange noget udefrakommende hjælp til at få parforholdet tilbage på sporet.

Hvor der er vilje er der vej

Det første skridt er at erkende, at I har problemer eller konflikter i jeres parforhold, som i gerne vil løse. Når viljen til ændring er der hos jer begge to, så betyder det også, at der er lys fremude. Der er stadig meget at kæmpe for i jeres parforhold, og selvom det er hårdt arbejde, så kommer I stærkere ud på den anden side. En dygtig parterapeut københavn kan hjælpe jer til at komme på rette spor igen.

At gå til parterapi er at tage ansvar for sit forhold, og bevise at man er klar til at arbejde på det. En parterapeut kan hjælpe jer med at komme til bunds i, hvor jeres problemer stammer fra – og vigtigst af alt, hvordan i sammen kan løse dem og arbejde på dem i fremtiden. Rigtig meget af det fundamentale arbejde, for at få forholdet tilbage på sporet, skal foregå derhjemme i hverdagen. Derfor vil en parterapeut naturligvis også give jer de nødvendige redskaber til at arbejde videre på jeres forhold, også efter i går fra jeres terapiaftale.

Den gode samtale starter til parterapi

I hverdagen kan det være svært at finde tiden til at sætte sig sammen og få talt tingene igennem. Det kan også være svært at udtrykke sig konkret og finde den gode tone imellem jer. Især hvis der er gnidninger og frustrationer i forholdet, så kan kommunikationen blive uhensigtsmæssig og lede til skænderier. Her kan en parterapeut hjælper jer til at få den gode samtale. En parterapeut fortæller jer ikke konkret, hvad i skal gøre eller sige, men han eller hun kan vejlede og mediere jer i jeres samtaler, så i får talt hensigtsmæssigt til hinanden.

Der er ingen skam i at have gnidninger i forholdet, og der er bestemt ingen skam i at bede om hjælp hos en parterapeut. Vis hinanden at I gerne vil give jeres forhold en chance og arbejde hårdt for at få det tilbage på sporet.

 

Indlæg oprettet 176

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen