Alle burde gå til psykolog

Vi lever i en tid, hvor vi har fokus på vores mentale helbred mere end nogensinde før. Vi lever også i en tid, hvor flere og flere oplever at have udfordringer med sindet, og hvor mentale lidelser som stress, angst og depression bliver mere og mere almindeligt.

Mentale lidelser skal ikke være en acceptabel del af livet

Lige som at vi ikke vil acceptere eller tolerere en fysisk lidelse, skal vi heller ikke acceptere en mental. Når vi bliver syge, så går vi til lægen og søger at finde den behandling der kurerer os. Når vi rammes af stress, angst, depression og lignende tilstande, så har vi en tendens til at afvente og håbe at det går i sig selv igen.

Problemet med dette er, at tilstanden jo ikke opstår uden grund – der findes en årsag, og kortlægges denne ikke, så vil symptomerne vende tilbage, når vi næste gang presses i vores hverdag.

At tage vare på sindet

Vi må tage vare på vores sind lige såvel som vi tager vare på vores krop. Når vi oplever at føle os utilpasse, stressede og kede af det, så er det vigtigt at handle og at søge hjælp. Psykolog Morten Carlsen tilbyder flere former for terapi og samtale, og er en god sparringspartner uanset hvilken problemstilling, der skaber ubalance i dig og dit.

Alle burde gå til psykolog – alle burde rydde op ind imellem, og en samtale med en psykolog er netop det, der kan skal til for at få ro i alle de ting, der skurrer. Uanset om uroen handler om barndomstraumer, parforholdsproblemer eller arbejdsstress, så er det en uvurderlig investering i sind og velvære at søge en psykolog, når behovet opstår.

Lad os normalisere det at gå til psykolog

For ikke mange år tilbage var det tabubelagt og en anelse skamfuldt at gå til psykolog – det var jo kun for de sindssyge. I dag ved vi heldigvis bedre, og man kan håbe, at den udvikling fortsætter.

Vi har alle rod i livet i perioder, og rod i livet giver uro i sindet. Ubalance i hverdagen nedbringer livskvaliteten og slider på vores velvære såvel som på vores relationer.

Udover egen behandling kan det for mange være givende at benytte en psykolog til familie- eller parterapi. Dette styrker relationen og sikrer ro i familielivet.

Samtaleterapi, parterapi eller familieterapi i Hillerød – mulighederne er mange og behovet individuelt. Essentielt og universelt er, at vi alle vil have gavn af at prioritere vores sind, vores relationer og vores mentale velvære.

Indlæg oprettet 184

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen