Fedtfrysning

Bloggere, YouTubere og influencere. De er efterhånden over det hele, og fælles for mange af dem er, at de går utroligt meget op i deres udseende og deres krop generelt. Nogle bloggere har bygget hele deres blog op omkring træning og bruger hver eneste dag på at dele gode træningsråd, nye træningsformer og tips til lækkert træningstøj med deres følgere. Andre går derimod mere op i kost og madlavning, og på deres sider vil du kunne finde inspirerende opskrifter, gode kostråd og info om vitaminer og mineraler. Bloggerne er for alvor interesserede i sundhed, og mange af dem ser da også ud til ikke at have så meget som ét gram fedt på kroppen.

 

Går du også op i træning, kost og sundhed, vil du måske vide, at det er stort set urealistisk at opnå en fuldstændigt fit og trimmet krop. Især for kvinder gælder det, at de kan være genetisk disponerede for at have mere fedt på kroppen i nogle områder. Har du forgæves forsøgt at træne det resterende fedt på dine lår, hofter eller arme væk, kan det derfor være, at du skal til at se dig om efter alternativer. Et alternativ, som med garanti vil virke, er fedtfrysning.

 

Hvordan fungerer det?

 

Fedtfrysning har eksisteret i mange år. Det er dog først inden for de senere år, at konceptet for alvor er kommet til Danmark og er blevet udbredt. Af den grund er der fortsat mange, der ikke ved, hvordan fedtfrysning fungerer, og som tilmed er skeptiske overfor virkningen. På sin vis lyder det da næsten også for godt til at være sandt, at du kan få fjernet fedt, mens du ligger ned – men uden at skulle igennem en hel operation.

 

Effekten er fedtfrysning er dog allerede videnskabeligt bevist. Når dine fedtceller fryses ned til minusgrader, vil hver enkelt celle krystallisere og opløses, og dermed forsvinder fedtet altså. Du vil naturligvis ikke kunne se resultatet, så snart du rejser dig fra briksen, da det tager tid for kroppen at skille sig af med det krystalliserede fedt som affaldsstoffer. Efter cirka 8 til 12 uger vil du for alvor kunne begynde at se resultaterne af din fedtfrysning, og dermed vil du ikke længere være i tvivl om, hvorvidt fedtfrysning virker.

 

Hvordan kan jeg få lavet en fedtfrysning?

 

Lyder fedtfrysning som noget for dig? Så skal du endelig ikke tøve med at give det et forsøg. I dag kan man få udført fedtfrysning i stort set hele Danmark. Befinder du dig i Midtjylland, kan du med fordel kontakte Shaping Studio, som ligger i både Randers og i Egå nord for Aarhus. Hos Shaping Studio har de i længere tid tilbudt fedtfrysning som en af deres behandlinger, og de har allerede bhandlet mange tilfredse kunder gennem tiden.

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen