Giv dig selv en lækker wellnessoplevelse på Frederiksberg

I et moderne liv er det vigtigt, at du også får afsat tid til afslapning. Det er forskelligt fra person til person, hvordan den enkelte bedst slapper af. Nogle foretrækker en gåtur i naturen, andre læser en bog og nogle mennesker tager en tur i wellness.

Hvis du hører til den sidste gruppe, findes der et mekka for dig på Frederiksberg. Her har The One Wellness nemlig åbnet. Det er et spasted, der formår at kombinere orientalsk æstetisk med fantastisk kvalitet. Deres behandlinger tager derfor også afsæt i den østlige visdom om kroppen. Derfor bør du ikke snyde dig selv for en oplevelse med spa & wellness på Frederiksberg.

Forkæl dig selv med en lækker massage

Hos The One Wellness har du mulighed for at få en lækker massage. Massagen er ekspertudviklet og tilpasset til netop din krop og dine behov.

Her vil du få flere forskellige tryk og massageteknikker, der har til formål at lindre spændinger, forbedre din cirkulation og genoprette din vitalitet.

Massagen bliver foretaget med unikke æteriske olier i et afslappende miljø. Ligesådan bliver den udført af professionelle og certificerede terapeuter, så du er sikret en god behandling.

Tag i privat spabad

Efter massagen har du mulighed for at komme i et mineralbad. Mineralbadet er ikke en hvilken som helst spa. Tværtimod er den tilpasset netop din hudtype, så du får det ultimative ud af spabesøget. Det er en oplagt mulighed for at balancere både dit krop, sind og din sjæl.

Blandt andet kan du vælge mellem at komme i et mineralbad med dødehavssalt, Epsom salt eller Himalaya saltbad. De forskellige salttyper kan lindre forskellige tilstand i din krop og dit sind. Derfor vil din terapeut i samarbejde med dig udvælge den helt rette salt til dit mineralbad.

Fantastiske omgivelser

Hos The One Wellness bliver du mødt af udelukkende skønne, varme og afslappende omgivelser. Omgivelserne er med til at få dig helt ned i gear, så du bare kan slappe af og nyde dit ophold.

Ligesom selve klinikken er indretning inspireret af østen. Derfor vil du også opleve, at der er en rød tråd gennem indretningen, terapeuterne og behandlingerne. Det skaber tilsammen en helhedsorienteret oplevelse, som du vil kunne nyde i fulde drag.

Når du igen træder ud af The One Wellness, vil du være langt mere oplagt, klar i hovedet og afslappet.

Indlæg oprettet 157

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen