Få hjælp til ubalancer i kroppen med zoneterapi Odense

Vores krop er intelligent. Den fortæller os nemlig, når vi er syge. Det kan være små signaler, som vi til og starte med vælger at overhøre. Som er forbundet med lidelse eller smerte.

Skab balance i kroppen med zoneterapi

Er du en af dem, der er blevet ramt af sygdom. Enten i en mild eller større grad, kan syddansk zoneterapi være et godt alternativ til at bringe kroppen i balance igen. Zoneterapien arbejder nemlig på flere punkter i kroppen ved tryk dog med afsæt i behandling via fødderne. Det kan være dit tarmsystem, som ikke fungerer optimalt eller ophobet affaldsstoffer i nogle af dine organer, som sammen skaber en gene i din krop. Også kaldet lidelse eller ubalance.

Med udkørsel fra Odense

Som gangbesværet eller sengeliggende i mindre eller større grad kan det derfor være en stor hjælp, at behandlingen kan ske i dit hjem. Hvilket zoneterapi Odense kan tilbyde dig som kunde. Men det kan også blot være, at du foretrækker at få fast zoneterapi hjemme på din adresse. Netop for at være med til at holde dig stressfri og rask.

Opmærksomhed på din krop

At lytte til kroppen er noget, vi alle kan lære. Nogle mestrer det dog allerede. Men med zoneterapi behandlinger vil du sikkert øge opmærksomheden på din krop indefra og ud. Det kan gøre, at du bliver mere bevidst om andre ting som din kost, væskeindtag og din psyke og fysiks indvirkning på dit generelle system. For lever vi ikke også med øje for at passe bedst på os selv, så skal kroppen nok fortælle det. Før eller siden.

Mange mennesker finder zoneterapi til stor gavn

Uanset alder er zoneterapi en behagelig behandling, hvor man ligger ned. Nogle foretrækker et tæppe for at finde ro eller falde ned i gear. Nogle nyder dertil at lukke øjnene, for også at bedre at kunne mærke sig selv. Men man mærker oftest de ømme punkter via fødderne, som også mærkes af behandleren i form af mindre eller større spændthed. Det gør også, at man heraf får mulighed for at samtale under behandlingen til en større forståelse af ens kropssignaler. Og heraf mærkbar bedring ved fortsætte behandlinger.

Forkæl dig selv

Zoneterapi er oplagt selvforkælelse. Men du kan også forkæle en, du holder af med et gavekort. En du dertil også ved trænger til kærlig omsorg og pleje af sig selv.

Indlæg oprettet 184

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen