Gør dig klar til efterårslooket

Efteråret nærmere os og vi går en koldere tid i møde. Det er tid til at pakke de fine sommerkjoler og sandaler væk og frem med det lune tøj. Har du striktrøjen, huen og støvlerne klar? For det er nu de skal på.

 

Dette efterårs kan du se frem en mange fede trends. En stor trend i efteråret 2021 er det oversize look. Så når du er på udkig efter din nye efterårs jakke, skal du kig enten efter en oversize pasform eller måske overveje at gå en størrelse op. Så er der jo også plads til alle de lækre striktrøje vi også skal have på! Sammen med dette look se vi også, at høje støvler igen er på moden i år. Det er der mange gode grunde til, da du både kan styles dem med et par fede jeans eller give den feminine kjole et rå look med et par lange læder støvler.

 

En trend der kom frem i 2020 var strik vesten og den er kommet for at blive i 2021. Så hvis du ikke allerede har fået købt ind til din garderobe, så er det i år den skal frem. Hos husethvs.dk har de et stort udvalg af strik veste samt mange flere efterårstrends, som de skønneste efterårsfrakker fra anerkendte brands.

Hos husethvs.dk finder du et stort udvalg af de fedeste efterårs style, til en rigtig god pris.

Indlæg oprettet 168

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen