Hvad mangler du i klædeskabet?

Der er nogle ting, som enhver kvinde bare bør have i sit klædeskab. En af tingene er kjoler. Blandt andet fordi kjoler er en lynhurtig genvej til et helt outfit, men også fordi du kan bruge dem til både hverdag og fest afhængigt af, hvordan du styler dem.

Vild med danske modebrands

Hvis du fokuserer på stil og kvalitet, bør du kigge på nogle af de danske tøjmærker. En kjole fra Co Couture kombinerer skandinavisk minimalisme, nordisk enkelthed og et strejf af fransk elegance. Både kjoler fra Co’Couture og kjoler fra Neo Noir er smukke og anderledes med flotte farver og mønstre, der giver dem et unikt look.

 

De danske modedesignere fokuserer meget på kvalitet, og derfor er tøjet fra de danske tøjbrands lavet af rigtig gode materialer. Det betyder at prisen typisk er lidt højere end i H&M eller New Yorker, men til gengæld får du meget mere kvalitet for dine penge. Derfor får du tøj, der holder sig flot meget længere.

Sådan styler du en kjole

Til hverdag kan du sætte kjolen sammen med et par leggings eller strømpebukser og tage dine sneakers på til. Det sætter et lidt sporty og nede-på-jorden strejf til outfittet. På kolde dage kan du bruge kjolen med en strikket cardigan eller et tørklæde og et par chunky boots, for at give looket lidt kant.

 

Skal du til mormors fødselsdag, kan du style kjolen med et par højhælede sko og en lille cardigan eller sjal, men hvis kjolen skal styles til stor fest, skal du finde stiletter, nylonstrømper og smykker frem.

 

Som du nok kan se, er kjoler faktisk dejligt alsidige, og du slipper for at finde en skjorte, der passer til bukserne, eller en nederdel, som ser godt ud sammen med toppen. De kan bruges til enhver lejlighed, og du ser smart ud uden besvær.

 

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen