Køretøjet vil ikke starte?

Hvis du drejer nøglen i tændingen, og din bil ikke kan starte, kan det være meget frustrerende. Der er et par almindelige årsager til, at dette kan ske, og i dette blogindlæg vil vi undersøge nogle af dem. Find-autoværksted tilbyder en eftersynsbestilling eller eftersyn online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

De mest almindelige årsager til, at en bil ikke vil starte 

 

Fordi batteriet er dødt. Hvis dit batteri er mere end tre år gammelt, er det en god idé at få det tjekket af en mekaniker for at se, om det skal udskiftes. Du kan kontrollere spændingen på dit batteri med et voltmeter, og hvis det viser 12,5 volt eller mindre, er det tid til et nyt batteri.

 

Hvis dine batteripolerne er løse eller korroderede, kan det forhindre din bil i at starte. Kontroller først, om polerne er stramme. Hvis de er det, kan du rense dem med en stålbørste. Hvis de er for korroderede, skal du udskifte polerne. Hvis din bilens starter er dårlig, kan den ikke starte motoren. Dette er et mere alvorligt problem, som skal løses af en mekaniker.

 

Hvis din bil er løbet tør for benzin, eller brændstofledningen er blokeret, vil den ikke kunne starte. Sørg for, at du har nok benzin i tanken, og hvis du har, skal du kontrollere brændstofledningen for at se, om den er blokeret. Hvis din generator er ved at gå i stykker, kan det forhindre din bil i at starte. Et problem med generatoren indikeres normalt af en advarselslampe på instrumentbrættet. Hvis du ser denne lampe, er det på tide at tage bilen til en mekaniker.

Andre mindre almindelige årsager til, at din bil måske ikke starter

 

Hvis din bil ikke vil starte, skal du ikke gå i panik. Prøv disse tips til fejlfinding, og du burde kunne få din bil til at køre igen på ingen tid. Mens et dødt batteri, løse eller korroderede batteripoler og en dårlig starter er almindelige årsager til, at din bil ikke vil starte, er der et par andre mindre almindelige årsager. I dette blogindlæg vil vi undersøge nogle af de mest almindelige årsager til, at din bil ikke vil starte.

Indlæg oprettet 168

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen