Tre klassikere du skal læse dette efterår

Sponsoreret indhold

Vi går mørkere og koldere tider i møde. Efteråret har for alvor indfundet sig i det danske land. Det er blevet tid til at finde vintergarderoben frem og give sig i kast med forskellige indeaktiviteter. En af de aktiviteter, som mange danskere ynder at bruge tid på i efteråret er at læse bøger. 

 

Savner du inspiration til din læseliste eller skal du bare have tilføjet flere titler til din i forvejen store bunke af bøger, så kommer her et par forslag. Vi har nemlig fundet et par klassikere, der er tidsløse og som du med garanti vil elske at læse dette efterår. Disse titler kan ofte fås billigt hos Saxo, og husk at du med Rabatta ofte kan finde gode rabatter til din lokale boghandler.

#3 – 1984 – Den dystopiske klassiker af George Orwell

Hvis du er til dystopi og post-apokalyptiske fortællinger, så er George Orwell’s 1984 et absolut must. Her følger vi Winston, en ansat i ministeriet for sandhed i en dystopisk verden, som arbejder for Partiet. Han forsøger sig med en stille revolution af et ensrettet samfund, der på overfladen minder om tidligere lande som Sovietunionen og DDR. Bogen er en af de mest læste dystopiske romaner nogensinde. Hvis du derfor skal have en skræmmende historie til efterårets mørke, så er 1984 et must-read for dig.

#2 – Farvel til våbnene af Ernest Hemingway – en krigsklassiker

Farvel til våbnene er en af Ernest Hemingways hovedværker, og er kraftigt inspireret af begivenhederne omkring Hemingways egne oplevelser i 1. Verdenskrig. Bogen tager sit udgangspunkt i den nordøstlige italienske by, Gorizia og handler om en udsendt soldats oplevelser i krigen. Det er en rørende historie om kammeratskab, kærlighed og hvordan alting kan ændres på et øjeblik.  

#1 – Anna Karenina af Lev Tolstoj – Den bedste roman nogensinde?

Hvis du spørger skribenten her, er der ingen tvivl. Anna Karenina er den bedste roman i litteraturhistorien. Lev Tolstojs legendariske fortælling om Anna Karenina er et stykker verdenshistorie. Anna lever godt gift med sin mand, men ender i et sandt kærlighedsdrama. Hvis du har tålmodighed til at kæmpe dig igennem de to bind af Lev Tolstojs klassiker, så er du en fantastisk litteraturoplevelse rigere.

Indlæg oprettet 184

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen