Min fødselsdagsfest blev skræddersyet af event bureau

Dem af jer, der følger meget med på min blog, har måske opdaget, at jeg virkelig elsker at have fødselsdag. Det betyder også, at jeg går all in hvert år, når jeg rammer en ny alder. For det skal da fejres! Dette år var ingen undtagelse, og jeg besluttede mig for at holde en stor fest.

 

Jeg er bare ikke den helt store eventplanlægger, så jeg valgte selvfølgelig at få noget professionel hjælp til at strikke min fødselsdag sammen. Jeg kontaktede et event bureau, hvor jeg virkelig kunne fornemme, at de var dygtige til deres arbejde – og det var de så sandelig også! Jeg har sådan glædet mig til at dele mine oplevelser med jer læsere her på bloggen. Måske nogle af jer kan blive inspirerede til jeres egen fest.

 

I skal bare vide, at I hjertens gerne må tage af mine idéer helt generelt, hvis der noget, som I synes, er interessant. Den her blog er trods alt lavet for, at andre kvinder kan finde inspiration til deres hverdag.

 

Den bedste fødselsdag nogensinde

Der skal ikke være tvivl om, at jeg hvert år nyder at have fødselsdag. Men denne gang var altså noget helt særligt, da jeg i den grad kunne mærke, at eventet var gennemført til mindste detalje. Det kan virkelig anbefales at gøre brug af et event bureau, hvis du selv elsker at fejre denne dag på året.

 

Lige fra start var det tydeligt, at eventet var gennemført. Alt var præcis, som jeg gerne ville have det. Eventplanlæggeren havde da uden tvivl noteret hver en fjollet tanke, jeg havde haft om min fødselsdag. Alt kunne jo lade sig gøre!

 

Hele dagen afspejlede mig som person, og den var fyldt med alt det, jeg bedst kan lide: flotte farver, lækker mad og velsmagende cocktails. Kan det blive meget bedre? Dét tror jeg ikke!

 

Jeg kunne også tydeligt se på alle gæsterne, at de elskede at være en del af lige præcis denne fødselsdag – for der manglede jo absolut ikke noget. Jeg kan da også kun være enige i, at det er lækkert at deltage i et event, hvor der er blevet kælet for detaljerne. Det sætter altså prikken over i’et.

 

Dagens forløb

Jeg holdt min fødselsdag på en lørdag, så jeg kunne nå at arrangere det hele, og så der var god tid hele dagen. Jeg ville trods alt gerne udnytte så meget af dagen som muligt.

 

Så gæsterne ankom allerede kl. 11. Så var der lige en times tid, inden vi skulle frokost sammen. Efter frokosten åbnede jeg alle gaverne – og jeg kan godt sige dig, at der var mange! Jeg fik alt, jeg ønskede mig.

 

Hen ad dagen legede vi nogle forskellige lege, hvor alle kunne være med. Til sidst afsluttede vi dagen med dessert og nogle lækre drinks. Præcis som jeg kan lide det!

 

Indlæg oprettet 176

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen