Når stress og angst kommer krybende

Stress og angst er noget, som overraskende mange mennesker går og døjer med hver dag. Men fordi det netop kan være lidt svært at sætte ord på og snakke om psykiske lidelser, så er det heller ikke altid noget, der komme ud i det åbne. Det for kan man også nogle gange føle sig ret alene, hvis man pludselig selv går of føler sig stresset eller oplever angstanfald.

Stress og angst

Når du oplever stress eller angst, eller måske endda begge på samme tid, er det vigtigt, at du passer på dig selv, og at du ikke er bange for at fortælle folk, hvordan du har det. Det vil altså både indebære at tage det lidt mere rolig i hverdagen, men der vil bestemt også komme noget godt ud af at opsøge professionel hjælp og vejledning. Så kig nærmere på eksempelvis en Psykolog Odense, hvis det er deromkring, du holder til.

Mærk efter og sig fra

Stress og angst er ret overvældende tilstande at være i, og de kan hurtigt komme til at gå meget ud over, hvordan man trives i sin hverdag. Lige præcis derfor er det også vigtigt, at man er god til at mærke efter, så man netop kan sige fra, hvis man føler sig meget stresset eller ængstelig. Der kommer nemlig sjældent noget godt ud af at presse sig selv til noget, som hverken kroppen eller sindet kan klare i øjeblikket.

Det gør det dog en del nemmere at sige fra, hvis din familie og dine gode venner også ved lidt om, hvordan du går og har det. Det kan næsten føles som en byrde og gå rundt med stress eller angst, hvis ingen andre end dig selv ved noget om det, så derfor er det en rigtig god ide at dele det med dem, du holder af, og som holder af dig.

Opsøg professionel hjælp fra en psykolog og find den rette behandling

Det er ikke altid nok at åbne op om, hvordan man har det, så endnu en måde at passe på sig selv på kan faktisk være at starte til psykolog. Her får du nemlig mulighed for at sætte ord på dine tanker og følelser til en udefrakommende, der ovenikøbet har erfaring med behandling af både stress og angst.

Der er altså tale om en form for vejledning eller behandling, som kan hjælpe dig med at bearbejde din stress og angst, og det er en rigtig god ting at starte på, hvis de her følelser og tanker fylder for meget i hverdagen.

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen