Styrk dit parforhold med EFT Parterapi

Når der er knas i parforholdet, så kan det ret hurtigt gå i den retning, at man måske ikke ønsker at kæmpe for det længere. Men ofte vil det være det værd at kæmpe for et forhold, især hvis man plejede at have det rigtig godt sammen – og endnu vigtigere er det selvfølgelig at kæmpe for at holde det i live, hvis man også har børn. Så hvis du og din partner gerne aktivt vil gøre noget for at rykke tættere sammen og vende de negative mønstre om til noget positivt, så skal I måske overveje EFT parterapi.

Hvordan foregår EFT parterapi?

EFT parterapi er en form for parterapi, som bliver brugt mange forskellige steder i verden og af mange forskellige typer par. Det, som primært er formålet, når man benytter sig af EFT parterapi er at arbejde på at styrke og forbedre den tilknytning, som parret har til hinanden.

Terapien fungerer altså som en slags støtte til at ændre på nogle af de negative mønstre, som måske finder sted i forholder, og som er med til at trække parterne længere væk fra hinanden. Udfaldet af terapien skulle altså meget gerne være et mere positivt sammenspil mellem hinanden.

Red jeres parforhold

At starte til parterapi kan potentielt være det, som går hen og redder hele jeres parforhold. Når begge parter begynder at mærke, at tonen i forholdet ikke er lige så positiv og kærlig, som den plejer, og at man bare generelt er begyndt at rykke længere væk fra hinanden, er det er ret tydeligt tegn på, at der er behov for at få talt ud om tingene og måske forstå og sætte ord på, hvorfor det sker. Og det kan netop terapi hjælpe med at sætte ord på.

Det er ikke nødvendigt at være på kanten til et brud

Noget, som er vigtigt at vide om parterapi generelt, er, at det ikke er noget, man først behøver at opsøge, når man er på grænsen til at gå fra hinanden. Det er faktisk blevet mere og mere udbredt, at man begynder til parterapi, selvom alt i forholdet faktisk fungerer, som det skal.

Det er nemlig godt at holde den gode snak i gang, hvor man hele tiden får sat ord på, hvordan man har det med det hele, så kommunikationen altid er der, og ingen i forholdet er i tvivl om, hvad der sker. Så parterapi er både for dem med store problemer i forholdet, og dem der faktisk har det helt fint sammen.

Indlæg oprettet 184

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen