Fuldend din garderobe med et par eksklusive sneakers

Eksklusive og sjældne sneakers bliver købt og solgt videre som aldrig før. Mange forbrugere ser det som en investeringsmulighed på samme vilkår med aktier og designerure, hvor de forhåbentlig kan få et stort afkast i fremtiden når priserne stiger. For andre er eksklusive sneakers dog en vigtig del af deres garderobe og ikke mindst identitet.

Der findes et hav af forskellige eksklusive sneakers som har hver deres udtryk, farvekombination og tekniske egenskaber. Især en model der er værd at påpege, er den ikoniske Jordan 4, der med sine unikke features virkelig er blevet en klassiker. Skoen giver både fleksibilitet, ventilation og har indbygget mesh der opsuger fugt fra fødderne, hvor man undgår svedige sneakers. Derudover, er der siden dens oprindelige lancering, blevet udgivet et stort antal af nye farver, som giver dig masser af mulighed for at kombinere den med din stil.

Den rigtige forhandler

Når du skal til at finde dit par eksklusive sneakers, kan det hurtigt virke som en jungle at skulle finde den helt rigtige forhandler. Det er især vigtigt i denne branche, da der er en masse falske produkter i omløb og man selvfølgelig gerne vil være sikker på at få fat på den ægte varer.

Et af de steder hvor du kan føle dig helt tryg, når du skal til at finde de par Jordan 4 er hos Streetwear Evolution. De har nemlig 100% garanti for ægte varer og har gennem mange år opbygget et enestående netværk med salg af eksklusive sneakers. Derudover har de også prismatch på alle varer, så du altid kan forvente den bedste pris.

Udvid stilen med eksklusive sneakers

Sneakers er kombineres oftest med afslappet og behageligt tøj. Det er dog mere end muligt at eksperimentere og sammensætte dine sneakers med et businessoutfit. Med lidt omtanke kan et par lækre sneakers sagtens gå sammen med en skjorte, blazer eller noget helt tredje.

Et godt råd ville være at holde dig væk fra de mere vilde farver, når de kombineres med dit arbejdstøj. Pink, gul eller lilla som Jordan 4 har modeller med, kan for eksempel godt virke forstyrrende. I stedet kan mere afslappende farver som hvid, sort, grå eller brun gå særdeles godt med dit mere formelle tøj.

Udover en casual business stil, er det selvfølgelig også muligt at have et par sneakers der passer til kjolerne nu hvor sommeren er på vej. Mange vælger især at kombinere deres sneakers med et par lækre ankelkæder, som virkelig giver mulighed for ekstra styling. Med så mange farvekombinationer af Jordan 4, er det virkelig kun fantasien der sætter grænser for hvilket outfit du kan komme op med.

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen