Udsmyk dit soveværelse med hyggelige loftslamper

Soveværelset er et af de vigtigste rum i huset. Selvom meget af din tid derinde bliver brugt i drømmeland, så skal dine omgivelser stadig være så behagelige og hyggelige som muligt. Hvis du ikke er godt tilpas, inden du lægger hovedet på puden, så bliver det sværere at falde til ro. Og det går ud over din nattesøvn. Sådan skal det ikke være.

Belysning er vigtigt

Måske er du rigtig god til at indrette dit soveværelse med alverdens flotte pyntegenstande og puder. Det er bestemt også både godt og vigtigt. Men hvis du ikke har sørget for ordentlig belysning i dit soveværelse, så er dit hårde arbejde tæt på spildt.

Det rigtige lys betyder nemlig mere for stemningen og humøret, end du måske tror. Hvis der er for skarpt lys i dit soveværelse lige over din seng, så kan du risikere, at din krop tror, at det er dag længere, end det egentlig er. Så får du sværere ved at slukke for hjernen og dermed finde den ro, der skal til for at falde i søvn.

Denne artikel giver et par tricks til den gode belysning i soveværelset.

Disse lyskilder skal du have

Først og vigtigst er der din loftsbelysning. De andre lyskilder i soveværelset er ikke nær så relevante, som denne. Det er den, du bruger det meste af din tid i soveværelset, og derfor er det også vigtigt, at du elsker den.

Du kan købe flotte soveværelseslamper her. Sørg for, at din loftslampes lys ikke er for skarpt eller svier i øjnene. Det er bedst for din nattesøvn.

Derudover er det en god idé med en læselampe over din seng, så du kan læse i en bog eller bladre i et magasin, uden at dine øjne skal finde sig i alt for meget lys fra din loftslampe.

Til sidst er det en god ide at have noget mere skarpt lys til de dele af soveværelset, du gerne vil oplyse. Hvis du fx har et sminkebord eller skrivebord inde på soveværelset, så skal du have en lampe, der kan lyse det godt op. Det er nemlig her, du har brug for det for at kunne se, hvad du laver.

Hvis du gerne vil finde den perfekte loftslampe til dit soveværelse, så kan du bare følge linket længere oppe. Så kan du udsmykke dit soveværelse med de hyggeligste loftslamper og forære dig selv en rigtig god nats søvn i gave.

 

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen