Lej bartender? Disse drinks valgte jeg

Overvejer du at leje en bartender til din fest? Jeg har selv prøvet det! Derfor ved jeg også, at der er et par overvejelser at gøre sig, inden man trykker ”book”.  Det sværeste for mig var faktisk at vælge de cocktail og drinks, der skulle blive serveret. For der er jo mange af dem, der ser vildt lækre ud, og jeg ville også gerne prøve noget, som jeg måske ikke altid lige bestiller på en bar. Derfor blev det lidt et miks.

Grunden til at jeg valgte lej bartender, var egentlig fordi, at jeg gerne ville sørge for, at det blev nogle vildt gode drinks og cocktails, der blev serveret til min fest. Jeg håber, at nogle af jer kan få noget inspiration til, hvilke drinks i skal vælge til jeres fest.

Her kommer mine bedste bud!

 

Gin Hass®: Lidt til den søde tand

Okay, det her er en af de cocktails, jeg ret ofte bestiller på en bar. Jeg synes nemlig, at den er så dejligt forfriskende med sin smag af mango og lime. Så jeg kunne simpelthen ikke dy mig for bede om denne på menukortet, da jeg lejede en bartender.

Jeg fortrød bestemt heller ikke mit valg! For det var tydeligvis ikke kun mig, der var vildt glad for netop lige Gin Hass®. Jeg tror egentlig også, at den rammer ret bredt. Det er en ret mild cocktail, og så smager den jo bare tilpas sødt, uden at det blev for meget. Jeg har i hvert fald oplevet og smagt cocktails, der var alt for søde, og det er simpelthen ikke lige mig.

Så hvis du gerne vil leje en bartender og være sikker på, at der er en cocktail, som alle kan lide, så vil jeg i den grad anbefale denne.

 

Whiskey Sour: En af de tungere cocktails

Jeg vidste på forhånd, at flere af mine venner sætter pris på de lidt mere tunge cocktails, hvor der brugt godt med for eksempel whiskey eller rom. Derfor valgte jeg også at få Whiskey Sour menukortet. Jeg har aldrig rigtig givet den chance, men den overraskede mig positivt.

For den er slet ikke så tung, som den måske kunne lyde. Der er jo også nogle ingredienser i, som får den over i den lidt lettere nuance. Der er nemlig masser af citronsaft og rørsukker, som sætter en lille dæmper på smagen af whiskey.

Det var for mig et kæmpe plus! På den måde bliver den også lidt bedre at servere for et bredt publikum.

 

Gin & Tonic: En sand klassiker

Helt ærligt, hvem kan ikke lide en Gin & Tonic? Det var soleklart for mig, at den også skulle serveres til min fest. Især nu hvor jeg havde lejet en professionel bartender til at lave dem. For der skal da ikke være tvivl om, at den kan blive lavet forkert, selv om det er en forholdsvis nem cocktail at lave.

Jeg nød virkelig at få en Gin & Tonic, når jeg havde fået lidt for mange af de cocktails, hvor der er knald på en masse forskellige smage. Her er en Gin & Tonic virkelig en life safer. Den er perfekt til sidst på aftenen!

Indlæg oprettet 174

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen